το οποίο από οποιαδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί, κατά εξακολούθηση, είναι η 32χρονη μητέρα του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου πριν από μία εβδομάδα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και αφού μελέτησε τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτήν, η Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε σε βάρος της γυναίκας, με καταγωγή από την Αλγερία, κατηγορίες για τον θάνατο του παιδιού της.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ώστε σε βάρος της κατηγορουμένης να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για να ακολουθήσει η τυπική διαδικασία σύλληψης και κράτησης της. Έτσι, η κατηγορουμένη αύριο το πρωί , θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα της καταλογίζονται .
Η 32χρονη γυναίκα, υπήκοος Αλγερίας που βρισκόταν παράτυπα στην Ελλάδα και έχει άλλα δύο ανήλικα παιδιά, φέρεται μετά τη σύλληψη της χθες, να έδωσε τις πρώτες απαντήσεις για όσα συνέβησαν στην 3χρονη κόρη της και τελικά οδήγησαν στον εγκληματικό θάνατο του.
Οι ισχυρισμοί της, περιλαμβάνονται στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία.
Περιλαμβάνονται επίσης και όσα κατέθεσε στις διωκτικές αρχές, γείτονας της κατηγορουμένης σχετικά με παλιότερα περιστατικά κακοποίησης των παιδιών της, στοιχεία που αποτυπώθηκαν στη δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε σε βάρος της.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΒΙΝΤΕΟ από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές γυναίκες μετά από έκρηξη σε σπίτι
- Οι όροι του Ιράν στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Ουρές για λίγο μπακαλιάρο και γεμάτες ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη – vid
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μπροστά στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος
- Ο Ματ Μπρίτιν αναλαμβάνει νέος γενικός διευθυντής του BBC
- Υπ. Συμβούλιο: Αύριο «κλειδώνει» η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού
- Ρωσία: Στρατολογήθηκαν από τις ουκρανικές υπηρεσίες για να πυρπολούν ΑΤΜ και βενζινάδικα, vid









