Νέα προσπάθεια εξαπάτησης ηλικιωμένης – Το περίεργο τηλεφώνημα

Αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη έσπευσε χθες το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Λάρισας, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα κατέβηκε στον δρόμο ταραγμένη από το διαμέρισμά της κλαίγοντας.

Η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa. gr, δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα, όπου άγνωστοι της έλεγαν ότι η κόρη της χρειάζεται βοήθεια και πρέπει να κάνει εγχείρηση το συντομότερο δυνατό. Της ζήτησαν χρήματα και της είπαν να σπεύσει σε συγκεκριμένο σημείο μαζί με την ταυτότητά της.

Στην αρχή η ηλικιωμένη ταράχτηκε, αλλά πολύ σύντομα σκέφτηκε ότι θα έπρεπε η ίδια η κόρη της να την είχε πάρει τηλέφωνο και κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη, οπότε και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο με αρκετούς άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η γυναίκα ήταν πολύ ταραγμένη και ξέσπασε σε κλάματα συνομιλώντας με τους αστυνομικούς και με τους περίοικους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Πρόκειται για μια ακόμη από τις συνηθισμένες πλέον περιπτώσεις συμμοριών που προσπαθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο του δήθεν ατυχήματος οικείου προσώπου του θύματος, να εξαπατήσουν ηλικιωμένους και να τους αποσπάσουν χρήματα.

Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η ηλικιωμένη σκέφτηκε έξυπνα και έκανε το ορθό καλώντας την αστυνομία.

(με πληροφορίες από onlarissa. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί