Νέα πισώπλατη μαχαιριά από τους «συμμάχους» μας – Ποιοι θέλουν να «κάτσει στο σκαμνί» η Ελλάδα για τα γεγονότα του Έβρου;

Τι ζητάνε αυτή τη φορά πολιτικοί από τον λεγόμενο «κεντρώο» και αριστερό χώρο.

Η…αλληλεγγύη των τελευταίων μηνών για τους Έλληνες που μάχονταν στα σύνορα του Έβρου δίνει τη θέση της στις καταγγελίες.

Αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως έπειτα από την αποκάλυψη του γερμανικού Spiegel αλλά και άλλων ευρωπαϊκών πρακτορείων σχετικά με τα όσα προσάπτουν επίσημα στις Βρυξέλλες κατά της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία κατάπτυστη επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, περισσότερα από 100 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητούν να διεξαχθεί άμεσα έρευνα για τον θάνατο «προσφύγων» κατά την κρίση του Έβρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Θυμίζουμε πως οι όποιες αναφορές για νεκρούς από ελληνικά πυρά στον Έβρο , όταν η προσφυγική κρίση του Μαρτίου βρισκόταν στο απόγειό της, προέρχονται αποκλειστικά από την Τουρκία.

Φαίνεται πως τα τουρκικά fake news υιοθέτησαν αρκετοί και στην Ευρώπη, κυρίως από τον λεγόμενο «προοδευτικό χώρο» και τώρα κουνούν ξανά το δάχτυλο στη χώρα μας!

«Περιμένουμε από την Επιτροπή να ανταποκριθεί στις ευθύνες της και να ξεκινήσει διεξοδική έρευνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς την ελληνική πλευρά.

Μάλιστα στο εν λόγω άρθρο γίνεται αναφορά και σε πιθανή ατιμωρησία των δήθεν ενόχων από ελληνικής πλευράς.

Η προκλητική επιστολή των συνολικά 102 Ευρωβουλευτών αναφέρεται ειδικότερα στον…θάνατο ενός Πακιστανού του Μωάμεθ Γκουλζάρ στις αρχές Μαρτίου στον Έβρο, το όνομα του οποίου δημοσιεύει το Spiegel.

Η επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κομισιόν φέρει τις υπογραφές Ευρωβουλευτών από την Ομάδα των Πρασίνων, τους Σοσιαλιστές, την Αριστερά και την φιλελεύθερη ομάδα «Ανανεώστε την Ευρώπη».

«Κατά πάσα πιθανότητα, ο Γκουλζάρ χτυπήθηκε από πραγματικά πυρά ενός Έλληνα στρατιώτη», μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία.

(screenshot)

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί