Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 07:00 έως και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα ισχύουν, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Φάση Α: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 138,6ο χλμ. έως και το 136,05ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.
Φάση Β1: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 138,1ο χλμ. έως και το 136,05ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή. Ταυτόχρονα, ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Τραγάνας, στο 137,475ο χλμ. θα είναι κλειστός.
Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τραγάνας, θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αταλάντης (145,325ο χλμ.) και με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης, θα κατευθύνονται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο, στον Α/Κ Τραγάνας.
Ενώ, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Τραγάνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μαλεσίνας (129, 095ο χλμ.).
Φάση Β2: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λ.Ε.Α. από το 137,6ο χλμ. το 136, 05ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή. Ταυτόχρονα, η ράμπα εισόδου του Α/Κ Τραγάνας (137,475ο χλμ.) θα είναι κλειστή. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Τραγάνας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μαλεσίνας (129,09ο χλμ.).
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 19:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00.
Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας .
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία – Τι συζήτησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια
- Σε «Τραμπ-Κένεντι» μετονομάστηκε το Κέντρο Κένεντι στις ΗΠΑ
- Τραγωδία μετά από πτώση αεροπλάνου στη Βόρεια Καρολίνα: Πληροφορίες για νεκρούς, vid
- Σ. Φάμελλος: Οι αγρότες χρειάζονται εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση
- Η Λευκορωσία είναι κοντά στην αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λουκασένκο
- ΑΑΔΕ: Απλούστευση των διαδικασιών Μητρώου για πολίτες και επιχειρήσεις
- Σαν σήμερα στις 18 Δεκεμβρίου 1892, η πρεμιέρα του αριστουργήματος του Τσαϊκόφσκι “Καρυοθραύστης”
- Ξεκάθαρο: Αυτοί θέλουν τον πόλεμο! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά εκτός πραγματικότητας
- Σουηδία: Δεν θα ανοίξει ξανά έρευνα για τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, πριν από 40 χρόνια, λόγω έλλειψης στοιχείων
- Θανατοποινίτης θα εκτελεστεί στη Φλόριντα – Είχε καταδικαστεί πριν 40 χρόνια για 5 δολοφονίες









