• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα καταγγελία – σοκ! Καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια στην τάξη

Νέα καταγγελία – σοκ! Καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια στην τάξη

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου από καθηγητή σε σχολείο κοντά στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύφθηκε σήμερα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το dikastiko.gr, καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια και μάλιστα εν ώρα μαθήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο καθηγητής «έπιασε» την ανήλικη να χρησιμοποιεί το κινητό της εν ώρα μαθήματος και την προειδοποίησε πως θα της το κατασχέσει με την ίδια να αντιδρά.

Τότε, ανέβηκαν οι τόνοι και ο καθηγητής την πλησίασε για της πάρει το κινητό, που η ίδια δεν άφηνε και το σφήνωσε ανάμεσα στα πόδια της, ενώ ο καθηγητής σύμφωνα με την καταγγελία έβαλε το χέρι του στην εν λόγω περιοχή του σώματός της.

Όπως αναφέρεται, ο τρόπος του καθηγητή έδειχνε πως δεν ήθελε της κατασχέσει το κινητό αλλά να θωπεύσει το απόκρυφο σημείο της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, εκείνη σοκαρισμένη έβλεπε τον καθηγητή της να επιμένει στην πράξη αυτή για αρκετά δευτερόλεπτα και η ίδια σηκώθηκε και αποχώρησε αναστατωμένη.

Η μητέρα της έμαθε για το σοκαριστικό περιστατικό και καταθέτει μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης της από τον καθηγητή.

Από την πλευρά τους, οι αρχές εξετάζουν σοβαρά την καταγγελία, ενώ φέρεται να υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες.
Τελικά, ο καθηγητής δεν κατέσχεσε το κινητό της, ούτε δεν έβαλε απουσία στην μαθήτρια ενώ η μικρή δεν ξαναπαρακολούθησε το μάθημά του και φέρεται πως έχει εξεταστεί ήδη από ψυχολόγο, ενώ στον καθηγητή πρόκειται να ασκηθεί ποινική δίωξη.

(Dikastiko.gr – φωτο: eurokinissi)