Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης, δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή. Στις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τις Αρχές, βρέθηκε σε ρέμα ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ανήκουν στη γυναίκα.
Την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας είχε δηλώσει στην Αστυνομία ο γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί. Ωστόσο, ο άνδρας μετά τον εντοπισμό του πτώματος βρέθηκε στην Ασφάλεια Καστοριάς, για να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση, όπου και έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.
Οι αστυνομικοί περιμένουν πλέον την ιατροδικαστική εξέταση, που θα αποκαλύψει αρκετά για τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας. Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς και το ενδεχόμενο να πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά στη συνέχεια κάποιος να προσπάθησε να κρύψει το πτώμα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.
reader / eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Κύρια Θέματα

















