Με εκδρομή στη θέση Καράβα-Καβακλή, που έχει επιτάξει η κυβέρνηση για τη δημιουργία δομής μεταναστών και προσφύγων, αντέδρασαν σήμερα στην προοπτική αυτή, γυναίκες από τον Μανταμάδο μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών του χωριού.
Γυναίκες με μικρά παιδιά συμμετείχαν στην κινητοποίηση ενώ φύτεψαν συμβολικά και μία ελιά, δηλώνοντας έτσι ότι οι διαμαρτυρίες θα γίνουν ειρηνικά. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα.
Αργά το βράδυ σήμερα, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου αλλά και στις γύρω κοινότητες της περιοχής πραγματοποιήθηκαν μαζικές λαϊκές συνελεύσεις κατά τις οποίες συγκροτήθηκαν ομάδες περιφρούρησης, οι οποίες θα βρίσκονται στην επίμαχη περιοχή αλλά και θα μετακινήσουν κόσμο εκεί από όλα τα χωριά σε περίπτωση που εμφανιστούν μηχανήματα που θα πραγματοποιήσουν εργασίες δημιουργίας της δομής.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









