Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, κρατούν πανό, φωνάζουν συνθήματα ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
«Η ουκρανική κρίση ήρθε να προστεθεί τους τελευταίους μήνες στο μεγάλο λεξικό των κρίσεων που χαρακτηρίζουν την ουσία των κυβερνητικών μοντέλων του καιρού μας» αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι για την αντιπολεμική κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη.
«Η κρίση, με αυτή την έννοια, είναι κάθε φορά το μετέωρο βήμα των σύγχρονων μοντέλων διακυβέρνησης προς νέες συνθέσεις ώστε να ενσωματωθεί η δυσφορία των μαζών, να διαχωριστούν εκ νέου και πιο αποτελεσματικά οι πλεονάζοντες πληθυσμοί, να επιτευχθούν νέες δυνατότητες πειθαρχίας μέσα από την οικειοθελή συμμετοχή των νέων υποκειμένων στις νέες συνθήκες εγκλωβισμού τους», προσθέτει η ανακοίνωσή τους.
(Thesstoday)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παπασταύρου για δελτίο στα καύσιμα: «Είμαστε πολύ μακριά από εκεί»
- Ξεκινά η ψηφιακή ενδυνάμωση 2.740 ατόμων με αναπηρία σε 74 Κόμβους σε όλη τη χώρα
- Η Τουρκία κάλεσε “όλες τις πλευρές” να τηρήσουν τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- Χειροπέδες σε 59χρονη στην Κω – Κατείχε 25.840 κροτίδες και πυροτεχνήματα
- Η Ε.Ε. καλωσορίζει την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
- Σιρόπι χουρμά ή αγαύης; Ποιες οι διατροφικές διαφορές τους
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Δηλώσεις στον Τύπο θα κάνει σήμερα ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ
- Το Ιράκ ξανάνοιξε τον εναέριο χώρο του, ο οποίος είχε κλείσει από την έναρξη του πολέμου
- Οι άνθρωποι εξόρυσσαν πέτρα για εργαλεία πριν από 200.000 χρόνια, υποστηρίζουν ερευνητές
- Μητσοτάκης: Από 1/1/27 απαγορεύουμε την πρόσβαση στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών, vid









