• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα αποκάλυψη για Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια (vid)

Νέα αποκάλυψη για Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια (vid)

theater
Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά του γνωστού ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία αναφέρει ότι είχε μηνυθεί και το 1984 και πάλι για ασέλγεια.


Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταγγέλθηκε το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση αλλά η μήνυση τελικώς αποσύρθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο κ. Λιγνάδης, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Στην αρχή τον χάιδευε, έπειτα του έκανε επίμονα τηλεφωνήματα στα οποία του έλεγε «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας, αλλά οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει καταγγελία σε βάρος του. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό, γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση, επειδή φοβήθηκαν.

photo video screenshot