αλλά θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί εκ νέου στην πλήρη κατάληψη της περιοχής του Ντονμπάς τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
«Βλέπουμε τώρα μια σημαντική κίνηση (ρωσικών) στρατευμάτων μακριά από το Κίεβο για να ανασυγκροτηθούν, να εξοπλιστούν ξανά και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα ανατολικά», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου.
«Τις επόμενες εβδομάδες, αναμένουμε περαιτέρω ρωσική πίεση στην ανατολική και νότια Ουκρανία προκειμένου να προσπαθήσουν να καταλάβουν ολόκληρο το Ντονμπάς και να δημιουργήσουν μια χερσαία γέφυρα προς την κατεχόμενη Κριμαία», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ ενόψει της αυριανής συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους
- Κ. Τσιάρας: «Η στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες είναι σταθερή, συγκεκριμένη και έχει σαφή κατεύθυνση»
- «Θερμαίνεται» πάλι η Μέση Ανατολή – Τι σχεδιάζουν οι αυτονομιστές στην Υεμένη
- Σαρώνει το «Avatar: Fire and Ash»- Κοντά να «πιάσει» το ορόσημο του 1 δις δολαρίων








