«Να σκοτώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε»: Φρίκη με τους Πακιστανούς! Πόσοι ζουν ανάμεσά μας;

Τι οδηγίες έπαιρναν... Περίεργη υπόθεση με πολλά κενά...

«Να σκοτώσουμε 2, να σκοτώσουμε 3, όσους περισσότερους μπορούμε»!!!

Αυτό φέρεται να έγραφε ο φερόμενος αρχηγός από το Πακιστάν, με έδρα το Ιράν, στους δύο στρατολογημένους ομοεθνείς του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, είχε αναπτυχθεί ένα τρομοκρατικό δίκτυο προβαίνοντας σε επιθέσεις εναντίον στόχων ισραηλινών συμφερόντων στην Ελλάδα.

Ως πηγή παρουσιάζονται πληροφορίες ξένων υπηρεσιών με αποδέκτες την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση και δεν λείπουν δημοσιεύματα που προβληματίζονται με την χρονική συγκυρία του συμβάντος, λίγο μετά δηλαδή την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

Όπως έγραφε ο Πακιστανός στο WhatsApp: «Για την επίθεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα και να γαζώσετε το εστιατόριο ή ακόμη χειροβομβίδες και εκρηκτικά».

Όμως οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 27 και 29 χρόνων, του απάντησαν ότι δεν μπορούν να βρουν τέτοιον οπλισμό!!!

Τότε ο φερόμενος αρχηγός απάντησε: «Αν δεν μπορείτε να βρείτε οπλισμό και εκρηκτικά, θα πάτε στο εστιατόριο όταν έχει πολύ κόσμο και θα βάλετε φωτιά με φιάλες προπανίου. Έτσι θα καούν όσοι βρίσκονται μέσα»…

Σύμφωνα πάντα με ο΄σα έχουν διαρρεύσει, τους προέτρεπε να στρατολογήσουν και άλλα άτομα με στόχο σφαγές σε πλατείες, στάδια και εμπορικά κέντρα. Τα χρήματα που θα έπαιρναν θα κυμαίνονταν από 10.000-15.000 ευρώ.

Οι δύο Πακιστανοί βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, 4 και 5 χρόνια αντίστοιχα, ερχόμενοι με το κύμα αλλοδαπών, χάρη στην πολιτική των δήθεν φρουρούμενων συνόρων!!!

Βρίσκονταν σε Ζάκυνθο και Σπάρτη, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες. Μάλιστα, εκείνος που βρισκόταν στη Ζάκυνθο ταξίδεψε στην Αθήνα με προτροπή του «αρχηγού», προκειμένου να κατοπτεύσει και να βιντεοσκοπήσει τον υποψήφιο στόχο.

Όπως προέκυψε, πρώτος στόχος ήταν το εστιατόριο – εβραϊκή συναγωγή στην οδό Αισώπου στου Ψυρρή, ενώ κατέγραφαν και κινήσεις ισραηλινών προσώπων οι οποίοι υποτίθεται θα ήταν οι επόμενοι στόχοι.

Οι Πακιστανοί, περιγράφονται ως ιδιαίτερα σκληρά άτομα χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

Πόσοι ζουν άραγε ανάμεσά μας;;; Η κυβέρνηση θεωρεί πως «καθάρισε» τώρα με την υπόθεση;;;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί