Να γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ΠΟΤΕ τσάντες και αντικείμενα αξίας στο αυτοκίνητο – (ΦΩΤΟ)

Οι δράστες εντόπισαν τους κωδικούς που είχε γραμμένους σε χαρτί μέσα στην τσάντα της και έκαναν ανάληψη από την κάρτα της

Ούτε την επίσκεψη μίας γυναίκας και της μητέρας της στα Koιμητήρια Πανοράματος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν σεβάστηκαν άγνωστοι καθώς έσπασαν το τζάμι του ΙΧ και της πήραν την τσάντα που περιείχε κάρτες και χρηματικό ποσό.

Όπως λέει η ίδια στη Voria.gr, όλα έγιναν σε μόλις 15 λεπτά. Συγκεκριμένα, η ίδια στάθμευσε στις 13:15 χθες το μεσημέρι έξω από τα Κοιμητήρια και όταν επέστρεψε στο όχημά της στις 13:30 συνειδητοποίησε πως κάποιος είχε σπάσει το τζάμι πίσω από τη θέση του οδηγού και είχε αρπάξει την τσάντα της.

Για κακή της τύχη, εντός της τσάντας, είχε και τους κωδικούς των χρεωστικών καρτών, τους οποίους οι δράστες χρησιμοποίησαν για να κάνουν ανάληψη χρηματικού ποσού από το ΑΤΜ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. «Μου έκλεψαν πάνω από 3.000 ευρώ αν προσθέσω τα μετρητά και τα χρήματα από την ανάληψη. Περαστικοί που με είδαν να περιμένω την Αστυνομία μου είπαν πως πρόκεται για ένα συχνό φαινόμενο», είπε η ίδια στη Voria.gr.

Σε παρακείμενη περιοχή βρίσκεται και ένα μοναστήρι που έχει αναρτήσει προειδοποιητικές πινακίδες για να έχουν τον νου τους οι επισκέπτες για επίδοξους δράστες.


voria/unsplash

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί