Στο νέο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2025 του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) εντάσσεται η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, στο έργο, συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.800.000 ευρώ, περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης, ώστε το κτίριο να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας, ενεργειακής κατανάλωσης και προσβασιμότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, προβλέπεται νέα αρχιτεκτονική διαμόρφωση του συνόλου των βοηθητικών χώρων, κατασκευή w.c. ΑμεΑ, αντικατάσταση αθλητικού δαπέδου και ξύλινης επένδυσης τοίχων, κατασκευή και τοποθέτηση κερκίδων και πληροφοριακών πινακίδων, εξωτερική θερμομόνωση κτιρίου, διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου, δίκτυο αποχέτευσης και ύδρευσης, καθώς και αθλητικός εξοπλισμός.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ από Ιράν: Έσκαγαν βόμβες τριγύρω τους κι όμως παρέμεναν στους δρόμους
- Απίστευτο κι όμως αληθινό: Κάτι που βρίσκεται μέσα σε αγελάδες είναι πιο ακριβό από τον χρυσό
- Γερμανός ΥΠΕΞ: Αν η Κύπρος μας χρειαστεί, θα είμαστε παρόντες
- Ξαφνική μεταστροφή του Τραμπ για το Ιράν μετά το τηλεφώνημα με Πούτιν – Συμφώνησαν κάτι;
- «Delivery impossible»: Διανομέας δίνει μάχη με το χιόνι για να κάνει την παράδοση και γίνεται viral (Vid)
- Το Ισραήλ χτύπησε και την πόλη της Τύρου, vid
- «Ο Σικάι Κοράν ήταν εδώ»: Τα γκράφιτι 2.000 ετών που αποκαλύπτουν… αρχαίους τουρίστες στην Αίγυπτο (Photo)
- Επιστολή Μεϊμαράκη για οργάνωση επίσκεψης των ευρωβουλευτών της Επιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του ΕΚ στην Κύπρο
- Επιμένει με «ατζέντα ΟΠΕΚΕΠΕ» η αντιπολίτευση – Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
- Πυρηνική ενέργεια στην… Ελλάδα θέλει τώρα ο Μητσοτάκης: «Έχει έρθει η ώρα»









