Μυστήριος θάνατος 19χρονου στα Σπάτα – Ο σατανισμός και τα τρομακτικά σύμβολα, vid

Τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, που βρέθηκε από τη μητέρα του κρεμασμένος, γυμνός με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, εξετάζουν οι αρχές, με το «Φως στο Τούνελ» να αποκαλύπτει αρκετά συγκλονιστικά στοιχεία.

Η μητέρα του άτυχου 19χρονου από τα Σπάτα μιλά στο «Τούνελ» για τα όσα είδε στην τραπεζαρία του σπιτιού την επόμενη μέρα του θανάτου του αγαπημένου της Νικόλα.


Περιγράφει κάποια περίεργα σημάδια σατανικής τελετής που δεν είχε δει ποτέ ξανά.

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι.

Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό. Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές από όσα έμαθα μετά…».

«Ξέρω ποιος τον μύησε, να βγει και να μιλήσει…»


Η μητέρα αναφέρει στο «Τούνελ» ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας είχε γίνει αρνητικός με την παρουσία εικόνων και ότι κάποιος τον είχε μπλέξει λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα του και της αγνότητας του. Πιστεύει ότι θα μπορούσε πίσω από αυτό το μυστήριο να κρύβεται μια γυναίκα στην οποία κάνει έκκληση, να μιλήσει για όσα ξέρει…

«Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει».

Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια περιγράφει η μητέρα του άτυχου Νίκου, τον πόνο της για τον χαμό του.

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε».

Μαρτυρία-«φωτιά»

Παιδική φίλη του φοιτητή μιλά στο «Τούνελ» για όσα συνέβαιναν τελευταία.

«Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…».

Η ίδια είχε μιλήσει με τον Νικόλα την προηγούμενη μέρα και όπως λέει «ήταν μια χαρά».

Αναφέρεται στις μεταφυσικές ανησυχίες που είχε ο Νίκος και με όσα αποκαλύπτει «ρίχνει ένα χαστούκι» στην κοινωνία.

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα. Το έκανε για πλάκα. Δεν το έκανε σοβαρά. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ό,τι αρέσει στον καθένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

(megatv – freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί