Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 25/8 στις 12:30 το μεσημέρι ενώ παράλληλα έλαβε το δρόμο για τη φυλακή.
Την ίδια ώρα ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.
Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο αδερφών, ποινικολόγος κ. Διονύσιος Βέρρας, προσπάθησε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό κάνοντας λόγο για παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα αναφέροντας ότι «όλη η Ελλάδα ασχολείται αυτή τη στιγμή με μια πραγματικά ανύπαρκτη υπόθεση».
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν υπήρχε μαχαίρι στο συμβάν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μέσα στη δικογραφία ούτε βρέθηκε πουθενά αλλού». Παράλληλα δήλωσε ότι «αν το περιστατικό συνέβαινε μεταξύ Ελληνών δε θα γινόταν όλο αυτό. Ανάλογα περιστατικά με φασαρίες συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους».
Μυλοπόταμος: Το χρονικό της άγριας καταδίωξης
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να βιώνουν τον τρόμο από δύο Κρητικούς οι οποίοι τους κυνηγούσαν με το φορτηγάκι με σκοπό να τους σκοτώσουν, όπως αποκάλυψε το protothema. gr.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πατέρας με τους δύο γιους και την κόρη του ηλικίας περίπου 25 ετών, επέβαιναν σε ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο και κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο του Μυλοποτάμου, λίγο έξω από το Πέραμα. Εκεί, προσπέρασαν -νόμιμα- ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο Κρητικοί όχι μεγάλοι σε ηλικία. Οι Κρητικοί έγιναν… έξαλλοι έπειτα από αυτό και θεώρησαν ότι έπρεπε να εκδικηθούν τους ξενόφερτους!
Αρχικά έπεσαν επίτηδες με το αγροτικό φορτηγάκι τους πάνω στο ενοικιαζόμενο Toyota Corolla για να τρομοκρατήσουν τους ξένους. Η επεισοδιακή καταδίωξη όπου το αγροτικό έσπρωχνε και χτυπούσε το αυτοκίνητο με τους Γερμανούς συνεχίστηκε για ώρα. Σε κάποια στιγμή -πρωινές ώρες, γύρω στις 11 της Παρασκευής- οι δύο Κρητικοί προσπέρασαν το αυτοκίνητο των Γερμανών.
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος, photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με… ΟΠΕΚΕΠΕ ασχολείται ξανά ο Ανδρουλάκης – Τι είπε για την κυβέρνηση
- Tucker Carlson: Ο Ιησούς Χριστός ήρθε, είπε την αλήθεια και τον μίσησαν για αυτό, video
- Αγρίνιο: Στις 4 Οκτωβρίου, η 46η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ – 30 επιχειρήσεις και πάνω από 700 θέσεις εργασίας
- Τι δήλωσε η διεθνίστρια Αντζελίνα Τζολί: “Αγαπώ την χώρα μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν την αναγνωρίζω”
- ΟΗΕ: Τι συναντήσεις θα έχει στη Νέα Υόρκη ο Γ. Γεραπετρίτης
- Μεσανατολικό: Η Γαλλία και η Σαουδική Αραβία οργανώνουν σύνοδο για τη λύση των δύο κρατών
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη ανήλικου που οδηγούσε κλεμμένη μηχανή – Έπεσε πάνω σε περιπολικό
- Έκτακτη σύσκεψη στην UEFA για τον αποκλεισμό των ομάδων του Ισραήλ
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει έτοιμος για διάλογο με τις ΗΠΑ εφόσον εγκαταλείψουν την αξίωση για αποπυρηνικοποίηση
- Κοντογεώργης για Ελληνοτουρκικά: Υποχρέωσή μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες αρμονικής συνύπαρξης
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ
