«Στόχος μου, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΑ, είναι να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον σημαντικό ρόλο του Επιμελητηρίου στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Να χτίσουμε ένα ισχυρότερο οικοσύστημα που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα, ανοίγοντας νέους δρόμους ανάπτυξης και καινοτομίας».
Αυτό σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Μπρατάκος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΕΒΕΑ στην 88η ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπρατάκος αναφέρει:
«Στο περίπτερο του ΕΒΕΑ στην 88η ΔΕΘ, όπου και φέτος η παρουσία του ήταν δυναμική, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Μέσα από μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και συζητήσεις, αναδείχθηκαν τόσο οι προκλήσεις, όσο και οι ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.
Στόχος μου, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΑ, είναι να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον σημαντικό ρόλο του Επιμελητηρίου στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Να χτίσουμε ένα ισχυρότερο οικοσύστημα που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα, ανοίγοντας νέους δρόμους ανάπτυξης και καινοτομίας».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια
- Βοηθάει στρατιωτικά η Ρωσία το Ιράν; Επίσημα το διαψεύδει, αλλά…
- Το Πακιστάν συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Αφγανιστάν έπειτα από προσωρινή παύση
- Τραμπ: Οι χώρες του NATO δεν έχουν κάνει “απολύτως τίποτα” για να βοηθήσουν με το Ιράν
- ΥΠΑΑΤ: 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- Έκθεση διαπιστώνει ανησυχητική αύξηση του αριθμού των πυρηνικών όπλων
- 35χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Κυρ. Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Τον είχαμε παραλάβει το 2019 στα 650 ευρώ
- «Διπλωματικός ελιγμός»; Τρία σημαντικά διακυβεύματα για τις ΗΠΑ με το βλέμμα στο Ιράν
- 53η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ – Η αγορά εργασίας συναντά τους πολίτες στο Ηράκλειο









