Αποχώρησαν το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας από τη σήραγγα των Τέμπη, ολοκληρώνοντας τον συμβολικό αποκλεισμό που είχαν πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους.
Οι αγρότες κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους και στο μνημείο των Τεμπών, όπου απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας.
Μετά τη λήξη της δράσης, άνοιξε εκ νέου ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο συγκεκριμένο σημείο, έπειτα από πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, για λόγους οδικής ασφάλειας, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης, από την Κοιλάδα των Τεμπών.
Υπενθυμίζεται ότι για αύριο Τρίτη και λόγω των Χριστουγέννων, οι αγρότες έχουν αποφασίσει ελεύθερη διέλευση από τα μπλόκα, προχωρώντας σε αναδιάταξη των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Σκυλλάκος / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
- “Οδύσσεια”: Εντυπωσιάζει το πρώτο trailer της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής του Νόλαν
- Συνεδριάζει αύριο στις 11 το πρωί το υπουργικό συμβούλιο – Ποια θέματα θα συζητηθούν
- Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με εκπροσώπους των φορέων οδικών μεταφορών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για παράνομες επιδοτήσεις σε συνδικαλιστή και δύο αγρότες από την Κρήτη
- Είναι τόσο απλά τα λόγια! Γιατί δεν τα ακούν αυτοί που πρέπει να τα ακούσουν;
- Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: “Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Πολιτεία για να υπάρχει κοινωνικό κράτος”
- Μπλόκο Νίκαιας – Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τη σήραγγα των Τεμπών
- Ρωσική στήριξη στην Βενεζουέλα! Ανησυχία για τις κινήσεις των ΗΠΑ
- Γεωοικονομική «καταιγίδα» – Νέα τεράστια συμφωνία με «πινελιά» Πούτιν









