Το τελευταίο διήμερο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων, Βριλησσίων, Μεταμόρφωσης, Ωρωπού αλλά και στη Δυτική Αττική, με τον συντονισμό του Δρ. Πάνου Ευσταθίου, ενώ αύριο.πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι και στο Μεταξουργείο. Κατά τη διενέργεια των ελέγχων στον πρώτο δήμο, παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεoδωρακοπούλου-Μπόγρη και ο δήμαρχος Σ. Πολλάλης.
Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών, ενώ τα θετικά περιστατικά επανεξετάζονται άμεσα και με μοριακή τεχνική.
Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, επισημαίνει ότι κατά τους ελέγχους δίνεται έμφαση σε επιδημιολογικά επιβαρημένες περιοχές και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών, τονίζοντας: “Επενδύουμε στην πρόληψη, ως το αποτελεσματικότερο μέτρο για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, συμβάλλοντας στην εθνική μάχη, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας».
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για τέταρτη συνεχόμενη τριετία, ο Γιώργος Κουμεντάκης στο «τιμόνι» της Λυρικής
- Τι έχει να «συμφωνήσει» ο Πούτιν με αυτό το άτομο;; Video
- Θεσσαλία: Απόφαση της τελικής επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel
- Ρομπότ που παίζει μπάντμιντον σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην Κίνα – Δείτε το βίντεο
- Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο – Ενισχύεται το μπλόκο στο Τελωνείο των Κήπων
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών στην περιοχή της Μίκρας
- Kλόντια Σίφερ: Το συγκινητικό «αντίο» στη Μπριζίτ Μπαρντό
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 5,3% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο
- Η Ουάσινγκτον δεσμεύεται με χρηματοδότηση 2 δισεκ. δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια στα Ηνωμένα Έθνη
- Ηράκλειο: Σύγχρονος βιοϊατρικός εξοπλισμός στο ΠΑΓΝΗ ύψους 5 εκ. ευρώ









