Μπαλάσκας: Η δήλωσή μου για τον πιλότο παραποιήθηκε, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα για τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά,

ο συνδικαλιστής αστυνομικός έκανε λόγο την Παρασκευή (18/06) για παραποίηση των λεγομένων του και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε:

«Για την παραποίηση των δηλώσεών μου και τη λάσπη που δέχομαι, θα προσφύγω στην Ποινική και Αστική Δικαιοσύνη. Για την κομματική σπέκουλα εις βάρος μου έχω να πω πως λυπάμαι, αλλά δεν αποτελώ εργαλείο αντιπολίτευσης. Ένας αστυφύλακας είμαι και είναι βέβαιο πως πίσω από τη μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συνάδελφοί μου συνδικαλιστές. Το Σώμα των συναδέλφων μου γνωρίζουν την ποιότητά μου, ερμηνεύουν ορθά τα λεγόμενά μου και στέκονται στο πλευρό μου».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, επεσήμανε πως «ο συγκεκριμένος δράστης δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα εν βρασμώ ενδοικογενειακό έγκλημα κατόπιν των όσων αποκαλύφθησαν και τεκμηριώνουν άψογο σχεδιασμό στην εκτέλεση και στη συγκάλυψη του ειδεχθούς εγκλήματος του».

Έπειτα, ο Σταύρος Μπαλάσκας πως δεν υπάρχει «καμία σχέση, λοιπόν, με τις κακόβουλες ερμηνείες που δίνονται», καθώς εκείνος «ευθύνεται για όσα λέει και όχι για όσα οι άλλοι καταλαβαίνουν».

Ακόμα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός υπογράμμισε: «Είναι τουλάχιστον άκομψο και άδικο να παραποιούν την έννοια του λόγου μου τόσο αισχρά οι επιτήδιοι, λέγοντας ανερυθρίαστα πως εγώ ένας άνθρωπος του νόμου δίνω οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους. Αιδώς Αργείοι!».

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος τόνισε πως οι δημοκρατικές πεποιθήσεις του δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί