ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζαννετάκης κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του 2021.
Θα προηγηθεί, όπως είπε, το τελικό market test για το έργο ενώ η πρώτη μη δεσμευτική φάση ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις αρχές του έτους.
Σε ερώτηση για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στον εφοδιασμό του διυλιστηρίου ο κ. Τζαννετάκης ανέφερε ότι οι προμήθειες ρωσικού αργού αντιπροσώπευαν πέρυσι ποσοστό 5,8 % του συνόλου και αντικαταστάθηκαν πριν την εισβολή από άλλες πηγές.
Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών συνεχίζεται η ανάπτυξη χαρτοφυλακίου έργων ισχύος 84 μεγαβάτ που αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2023 ενώ εξετάζονται νέες ευκαιρίες είτε από το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο αδειών που διαθέτει ο όμιλος είτε σε νέα projects.
Ο κ. Τζαννετάκης ανέφερε εξάλλου ότι προχωρά η ανάπτυξη της μονάδας φυσικού αερίου που κατασκευάζεται από κοινού με την ΤΕΡΝΑ στην Κομοτηνή.
(ΦΩΤΟintime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκκαθάριση στα πανεπιστήμια: Διεγράφησαν πάνω από 308.000 “αιώνιοι” φοιτητές
- S&P Global: Επιταχύνθηκε η αύξηση των νέων παραγγελιών στον τομέα μεταποίησης τον Δεκέμβριο
- Οι Βραζιλιάνοι μαγνήτισαν 2 εκατομ. κόσμο φτιάχνοντας με drones τον Χριστό Λυτρωτή, vid
- Πυροτέχνημα όπως λέμε…”πυρηνική βόμβα” στην Ιαπωνία! Παγκόσμιο viral βίντεο
- Μητσοτάκης μαζί με Γεωργιάδη στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” την Πρωτοχρονιά- “Εγώ ήρθα έκπληξη…”
- Υεμένη: Ο κυβερνήτης της επαρχίας Χαντραμούτ ανακοίνωσε την έναρξη “ειρηνικής επιχείρησης”
- Χωρίς ζάχαρη για δύο εβδομάδες: Τα απίστευτα οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους!
- Κι όμως σε αυτό το κτίριο ζουν μέσα άνθρωποι, vid
- Μήνυμα για το 2026 από τον Πρύτανη Γερ. Σιάσο – Το ΕΚΠΑ πρώτο και μεγαλύτερο ακαδημαϊκό ίδρυμα της ΝΑ Ευρώπης
- Πρώτη απάντηση του Ιράν σε Τραμπ: «Αν επέμβεις θα αποσταθεροποιηθεί ολόκληρη η περιοχή»









