«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται με ψήφο στην ΝΔ», ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως πρέπει να είναι ισχυρή η Ελλάδα για να διεκδικήσει στην Ευρώπη.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην ακρίβεια υπογραμμίζοντας πως η απάντηση είναι οι υψηλότεροι μισθοί και συντάξεις
«Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι τέτοιο που στις 9 Ιουνίου να μην αμφισβητήσει κανένας την κυβέρνηση. Σήμερα ξαναζούμε επανάληψη της ρητορικής που έχει πληγώσει τη χώρα με τα εξής χαρακτηριστικά: Τοξικότητα και ψέματα από την αντιπολίτευση και τάξιμο δεκάδων δισ. που σήμερα δεν υπάρχουν.
«Έστειλα στην πρόεδρο της Κομισιόν με τόνο αυστηρό για τις τιμές των πολυεθνικών, ζητώντας την βοήθεια της Ευρώπης γιατί το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες. Και η αριστερά τα έβαλε μαζί μας γι’ αυτό. Επειδή δίνουμε τον αγώνα για να λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας» ανέφερε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και με τον περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ύδρευση, τη διαχείριση απορριμμάτων και την στέγη για τους επιστήμονες.
«Προσωπική δέσμευση να βελτιωθεί το σύστημα ύδρευσης στη Κέρκυρα. Προσωπική μου δέσμευση να το δρομολογήσουμε μετά τις εκλογές», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
- «Ebenezer: A Christmas Carol»: Το εντυπωσιακό καστ που θα βρεθεί στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ
- Drone-καμικάζι σκοτώνει μαζικά Ρώσους στρατιώτες στο μέτωπο, vid
- Λεωφορείο μπορεί να μετατραπεί σε τρένο υψηλής ταχύτητας σε 15 δευτερόλεπτα! vid
- Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση κλοπών – Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα ατόμων
- Ανοιχτά σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Το εορταστικό ωράριο μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Ελληνίδα πήγε στο Χονγκ Κονγκ και αντί για 21 τεμάχια…ήρθαν 21 μερίδες! vid
- Λος Άντζελες: Εκδήλωση για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και παρουσίαση του «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου»
- Πρώην συνεργάτες του Ομπάμα και του Μπάιντεν δεν αφήνουν τον Τραμπ να επιλύσει το ουκρανικό ζήτημα
- Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές νερού σε Συκιές και τέσσερις περιοχές στα ανατολικά
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ









