Μητέρα ψάχνει τη γυναίκα που βοήθησε την κόρη της στα Τέμπη – «Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»

Τα πρώτα λόγια που είπε η Εύη στη μαμά της, όταν επικοινώνησε μαζί της

Η κυρία Ελένη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για όσα έζησε η κόρη της στην σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Όπως είπε, η κατάσταση είναι τραγική, καθώς το παιδί της, η Εύη, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Η κόρη της ήταν επιβάτης στον τρίτο βαγόνι και συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται. Τα συναισθήματα που έχει είναι θυμός, νεύρα και αναρωτιέται «γιατί».

Στην συνέχεια η κα. Ελένη απηύθυνε έκκληση μέσω της εκπομπής να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης και θέλει να την ευχαριστήσει.

Αναφορικά με τη στιγμή που έγινε η σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία περιέγραψε η κα. Ελένη ότι η κόρη της τις πρώτες στιγμές δεν κατάλαβε τι έγινε, θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου.

Ενώ την απεγκλώβισε ένας φίλος της, βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου.

Σωματικά η διασωθείσα είναι καλύτερα, καθώς έφερε δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Εύη στη μαμά της, όταν επικοινώνησε μαζί της.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάσταση που επικρατούσε, όταν η Εύη πήγε σε ένα ασθενοφόρο στον τόπου της σύγκρουσης και της είπε ένας τραυματιοφορέας «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Δείτε video από το τηλεοπτικό κανάλι mega:

(newsbeast. gr / scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί