Μέτρα για την διευκόλυνση των θεατών κατά τη μετάβασή τους στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μάϊου στις 20:00 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:
Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 7Α και τις θύρες 31 έως 35, θα εισέρχονται από τις πύλες 4 και 35 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Κύμης και το σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».
Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 11Β έως 17 και τις θύρες 19 έως 22, θα εισέρχονται από τις πύλες 12 και 19 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. είτε από την ανατολική είσοδο είτε από την οδό Αγησιλάου (πεζογέφυρα ΙΑΣΩ).
Οι είσοδοι της εξωτερικής περιμέτρου του συγκροτήματος Ο.Α.Κ.Α. και οι θύρες των κερκίδων, όπου θα πραγματοποιείται έλεγχος των εισιτηρίων και των εισερχομένων θα ανοίξουν στις 16:00 το μεσημέρι.
Επιπλέον, οι θεατές που θα μετακινηθούν οργανωμένα με λεωφορεία και οχήματα, από τη Θεσσαλονίκη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς την Αθήνα, το πρωί της ίδιας ημέρας (21-05-2022) και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 06:00 – 08:00, θα συγκεντρωθούν για τη διενέργεια ελέγχου στα διόδια Μαλγάρων. Στη συνέχεια, κατά την άφιξή τους στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., θα αποβιβάζονται και θα κατευθύνονται στις πύλες 12 και 19 από όπου θα εισέρχονται στις θύρες.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν στις 25/9 στον Λευκό Οίκο – «Θα συζητήσουμε και για τα F-35»
- Μενίδι: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης
- Για γέλια! Και η Πολωνία λέει για παραβίαση ρωσικών μαχητικών! Ενεργοποίηση του άρθρου 4 θέλει η Εσθονία
- ΗΠΑ και Κίνα! Σημαντικές ανακοινώσεις Τραμπ
- Eurovision και Ισραήλ: Κάθε πολιτιστικό μποϊκοτάζ είναι “ανόητο και μάταιο”, σύμφωνα με την Αυστρία
- Αναρτήθηκε ο πίνακας με τα προσωρινά αποτελέσματα για το Μέτρο 23 – Από Δευτέρα και για λίγες ημέρες οι ενστάσεις
- Το Ιράν θεωρεί “παράνομο” το πράσινο φως για την επαναφορά των κυρώσεων σε βάρος του
- Φάμελλος: Έχουμε ευθύνη να φέρνουμε λύσεις, όχι μόνο να αναδεικνύουμε τα ελλείμματα
- Greek Basketball League: Στις 12 Οκτωβρίου το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν 2025-26
- Η ρωσική «Αρκούδα» «βρυχάται» γεωπολιτικά στην αμερικανική ήπειρο – Ραγδαία εξέλιξη
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΜΕΝΙΔΙ


ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΠΛΟΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΥΠΑ
