Μέτρα για την διευκόλυνση των θεατών κατά τη μετάβασή τους στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μάϊου στις 20:00 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:
Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 7Α και τις θύρες 31 έως 35, θα εισέρχονται από τις πύλες 4 και 35 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Κύμης και το σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».
Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 11Β έως 17 και τις θύρες 19 έως 22, θα εισέρχονται από τις πύλες 12 και 19 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. είτε από την ανατολική είσοδο είτε από την οδό Αγησιλάου (πεζογέφυρα ΙΑΣΩ).
Οι είσοδοι της εξωτερικής περιμέτρου του συγκροτήματος Ο.Α.Κ.Α. και οι θύρες των κερκίδων, όπου θα πραγματοποιείται έλεγχος των εισιτηρίων και των εισερχομένων θα ανοίξουν στις 16:00 το μεσημέρι.
Επιπλέον, οι θεατές που θα μετακινηθούν οργανωμένα με λεωφορεία και οχήματα, από τη Θεσσαλονίκη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς την Αθήνα, το πρωί της ίδιας ημέρας (21-05-2022) και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 06:00 – 08:00, θα συγκεντρωθούν για τη διενέργεια ελέγχου στα διόδια Μαλγάρων. Στη συνέχεια, κατά την άφιξή τους στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., θα αποβιβάζονται και θα κατευθύνονται στις πύλες 12 και 19 από όπου θα εισέρχονται στις θύρες.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Ελ. Βενιζέλος”: Νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης το 2025, με 34 εκατ. επιβάτες – Απευθείας σύνδεση με Ινδία το 2026
- Κ. Δαμίγος: Το 2026 θα είναι μία χρονιά προκλήσεων και αγώνων για τη βιοτεχνία και την μικρομεσαία επιχείρηση
- «Ειρήνη επί γης» – Ο Τραμπ έδωσε το «σύνθημα» της δεξιάς τάξης πραγμάτων για το 2026
- Οι Λιθουανοί… φοβούνται τους πυραύλους του Πούτιν – Τι ανακοίνωσαν
- Τραγωδία στη Γερμανία: Δυο 18χρονοι νεκροί εξαιτίας δυστυχημάτων από ρίψεις πυροτεχνημάτων
- Με μαγική Κλαυδία, Φουρέιρα και drone show άλλαξε ο χρόνος στην Αθήνα – ΦΩΤΟ, vid
- Επιστολή ΕΒΕΑ προς τις επιχειρήσεις για την ετήσια ανανέωση 2026 της εξαγωγικής επωνυμίας
- Κλιματικός «βάνδαλος» τα βρήκε… σκούρα μπροστά στη βασιλική φρουρά, vid
- Βραζιλία: Ο δεξιός Μπολσονάρου παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο κελί του
- ΔΥΠΑ: 167 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιανουάριο σε όλη τη χώρα









