Μέτρα για τους νέους το Πάσχα – Αυξήθηκαν τα νεαρά θύματα του φονικού ιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στενεύουν τα περιθώρια...

Οι νεαρές ηλικίες των τελευταίων θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας προβληματίζουν με τη κυβέρνηση να κάνεις σκέψεις για νέα μέτρα ενόψει Πάσχα.

O θάνατος 46χρονου στρατιωτικού στην Αλεξανδρούπολη, ανέβασε τον αριθμών των νεκρών, σε μια χώρα που τα πάντα κινούνται στη σκιά του κορωνοϊού. Οι νεαρές ηλικίες των τελευταίων θυμάτων προβληματίζουν.

Την ίδια ώρα, σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για έναν 26χρονο υπάλληλο του ΔΝΤ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και το γεγονός ότι στην Ουάσιγκτον δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, που σημαίνει ότι είχε την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που θα μπορούσε να έχει καθώς το σύστημα δεν είναι πιεσμένο, προκαλούν προβληματισμό.

Τουλάχιστον 250.000 κρούσματα του νέου κορωνοϊού έχουν επίσημα διαγνωστεί στην Ευρώπη, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά στην Ιταλία (74.386) και στην Ισπανία (56.188), σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου στις 13:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ώρα στο Ιράν καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο 157 θάνατοι και κοντά στις δυόμιση χιλιάδες νέα κρούσματα. Από την άλλη, ο σχετικά χαμηλός αριθμός θανάτων στη Γερμανία συνδέεται με τον μεγάλο αριθμό ελέγχων που γίνονται στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Bosch έχει αναπτύξει τεστ για ανίχνευση του κορωνοϊού, το οποίο δίνει αποτελέσματα σε μόλις 2,5 ώρες και είναι 95% ακριβές.  

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί