Οι νεαρές ηλικίες των τελευταίων θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας προβληματίζουν με τη κυβέρνηση να κάνεις σκέψεις για νέα μέτρα ενόψει Πάσχα.
O θάνατος 46χρονου στρατιωτικού στην Αλεξανδρούπολη, ανέβασε τον αριθμών των νεκρών, σε μια χώρα που τα πάντα κινούνται στη σκιά του κορωνοϊού. Οι νεαρές ηλικίες των τελευταίων θυμάτων προβληματίζουν.
Την ίδια ώρα, σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για έναν 26χρονο υπάλληλο του ΔΝΤ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και το γεγονός ότι στην Ουάσιγκτον δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, που σημαίνει ότι είχε την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που θα μπορούσε να έχει καθώς το σύστημα δεν είναι πιεσμένο, προκαλούν προβληματισμό.
Τουλάχιστον 250.000 κρούσματα του νέου κορωνοϊού έχουν επίσημα διαγνωστεί στην Ευρώπη, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά στην Ιταλία (74.386) και στην Ισπανία (56.188), σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου στις 13:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ώρα στο Ιράν καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο 157 θάνατοι και κοντά στις δυόμιση χιλιάδες νέα κρούσματα. Από την άλλη, ο σχετικά χαμηλός αριθμός θανάτων στη Γερμανία συνδέεται με τον μεγάλο αριθμό ελέγχων που γίνονται στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Bosch έχει αναπτύξει τεστ για ανίχνευση του κορωνοϊού, το οποίο δίνει αποτελέσματα σε μόλις 2,5 ώρες και είναι 95% ακριβές.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλάζουν όλα από σήμερα στη γειτονική Βουλγαρία: Μπαίνει στη ζώνη του ευρώ
- Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα ξεκινά το 2026 με μια οικονομία ώριμη, εξωστρεφή και δυναμική»
- Με μουσική, drone show και… αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 – ΦΩΤΟ
- Κατέρρευσε φλεγόμενος πύργος ιστορικής εκκλησίας στην Ολλανδία, vid
- Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε με ασημί φόρεμα στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, vid
- «Βόμβα» από Ρωσία: Ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες υποστηρίζουν τον Ζελένσκι «εις βάρος των χωρών τους»
- Νίκη των διεθνιστών; Απέσυρε την εθνοφρουρά από μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ ο Τραμπ
- Πρωτοχρονιά σε Ρωσία και Σερβία: Το ήξερες αυτό που ισχύει;
- Σαν σήμερα 1 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ζελένσκι για ειρηνευτική συμφωνία: Το 10% που απομένει θα κρίνει τα πάντα









