Αλλαγή σχεδίων για το επίδομα των 534 ευρώ που αναμενόταν να καταβληθεί σήμερα Παρασκευή στους δικαιούχους.
Τελικά η καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στους εργαζομένους των επιχειρήσεων που παρέμειναν σε παράταση αναστολής εργασίας ολόκληρο τον Μάιο ή θεωρούνταν πληττόμενες, βάσει των Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης είπε ότι η πληρωμή του επιδόματος μετατίθεται για τη Δευτέρα, καθώς πρέπει να διασταυρωθούν τα στοιχεία των δικαιούχων με βάση τις δηλώσεις των εργοδοτών.
Σημειώνεται ότι τα ποσά του επιδόματος υπολογίζονται σε 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής σύμβασης εργασίας και φθάνουν έως τα 534 ευρώ. Το επίδομα – συνολικού ύψους άνω των 208 εκατ. ευρώ – θα καταβληθεί σε 526 χιλιάδες εργαζόμενους.
(enikos – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο