• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μετά τις φονικές πλημμύρες, οι πληγέντες της Εύβοιας έχουν να αντιμετωπίσουν και το πλιάτσικο!

Μετά τις φονικές πλημμύρες, οι πληγέντες της Εύβοιας έχουν να αντιμετωπίσουν και το πλιάτσικο!

Τη στιγμή που οι κάτοικοι των περιοχών της Εύβοιας προσπαθούν να συνέλθουν από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή, έχουν επιπλέον να αντιμετωπίσουν και το πλιάτσικο στις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας δυο άνδρες οι οποίοι ενέχονται σε κλοπές αντικειμένων από εξωτερικούς χώρους καταστήματος εστίασης, στην περιοχή του Λευκαντίου. Πρόκειται για εξοπλισμό του καταστήματος, ο οποίος είχε παρασυρθεί λόγω των πρόσφατων πλημμυρών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, μετά από διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, να επιβαίνουν σε φορτηγάκι με το οποίο είχε διαπραχθεί η κλοπή, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Μπουρτζίου Βασιλικού, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ο τρόπος κτήσης τους διερευνάται.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω φορτηγάκι, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, ως μέσο διάπραξης της κλοπής.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, έχει εκπονηθεί ειδικός σχεδιασμός για την αποτροπή διάπραξης κλοπών, σε περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, ενώ η διενέργεια περιπολιών στις περιοχές αυτές θα είναι συνεχής.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

(enikos – φωτο:screenshot)