Μεγάλη εταιρεία από την Τουρκία «απλώνεται» ραγδαία στην Ελλάδα

Μεγάλη εταιρεία από την Τουρκία επεκτείνεται και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για κολοσσό που είναι πλέον παρούσα και στην ευρωπαϊκή αγορά σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στην Ελλάδα ανοίγεται μεγάλη εταιρεία από την Τουρκία, ενώ ταυτόχρονα έχει παρουσία σε 27 χώρες της Ευρώπης.

Όπως γράφει σήμερα το επιχειρηματικό newsletter BnB Daily, η Trendyol, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας, είναι πλέον παρούσα και στην ευρωπαϊκή αγορά (27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας), προσφέροντας, προς το παρόν, μόνο προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Η Trendyol πουλάει διαδικτυακά χιλιάδες προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, από ρούχα έως διακόσμηση, καλλυντικά, ηλεκτρονικά και θεωρείται πρωτοπόρα εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στη Τουρκία.

Η εταιρεία άρχισε να εξυπηρετεί Ευρωπαίους πελάτες με κωδικό έκπτωσης 20 ευρώ για την πρώτη τους παραγγελία και με στόχο παράδοσης από 5 έως 7 ημέρες.

Η Trendyol, η οποία ιδρύθηκε το 2010 από την επιχειρηματία Demet Mutlu, απασχολεί σήμερα 11.000 εργαζόμενους, έχει πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη στο διαδίκτυο και διαθέτει ιδιόκτητα κέντρα logistics / διανομής σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.

Στον έκτο μήνα λειτουργίας της επένδυσε σε αυτήν η αμερικανική Tiger Global και λίγο αργότερα η Kleiner Perkin,s η οποία συμμετέχει με μεγάλα κεφάλαια σε εταιρείες όπως Google, Amazon, Groupon, Zynga, Twitter κ.α.

Στα τέλη του 2018 ο όμιλος Alibaba αναδεικνύεται στρατηγικός επενδυτής της Trendyol, επενδύοντας 728 εκατομμύρια δολάρια, μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Τουρκία.

ieidiseis/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί