Μεγάλη ανησυχία σε χωριό της Μαγνησίας! Αγρότης εντόπισε αγέλη λύκων – Τους απελευθερώνουν κάποιοι;;; (video)

Λύκοι εμφανίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Πτελεού και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Λιβαδερά όπου βρίσκονται αρκετά ελαιοπερίβολα. Συγκεκριμένα, αγρότης και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού, εντόπισε αγέλη 15 λύκων την ώρα που πήγαινε με το τρακτέρ στο κτήμα του για εργασίες. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, κατέγραψε με το κινητό του τους λύκους από απόσταση […]

Λύκοι εμφανίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Πτελεού και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Λιβαδερά όπου βρίσκονται αρκετά ελαιοπερίβολα.

Συγκεκριμένα, αγρότης και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού, εντόπισε αγέλη 15 λύκων την ώρα που πήγαινε με το τρακτέρ στο κτήμα του για εργασίες. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, κατέγραψε με το κινητό του τους λύκους από απόσταση 300 μέτρων περίπου και ανέβασε το βίντεο στα social media, πριν οι λύκοι προλάβουν να εξαφανιστούν μέσα στα χωράφια.

Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε εδώ τι είχε αναφερθεί για πρόβλημα για το πρόβλημα με την εμφάνιση λύκων στη Μαγνησία: “Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι στη Μαγνησία – “Οικολόγοι έχουν απελευθερώσει πάρα πολλούς λύκους””

(με πληροφορίες από gegonota. news / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί