Οι δύο πλευρές, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αναταραχή των τελευταίων ημερών στη Μέση Ανατολή και τις συνέπειες που αυτή μπορεί να έχει στις μεταναστευτικές ροές.
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ενημέρωσε τον Γερμανό πρέσβη για τη διμερή συνεργασία με την Τουρκία σχετικά με τη διαχείριση των ροών, η οποία έχει παράξει θετικά αποτελέσματα.
Οι δύο συνομιλητές, αναφέρθηκαν και στη σημασία της κοινωνικής ένταξης προσφύγων και μεταναστών ενώ συζήτησαν και για την ενίσχυση της νόμιμης μετανάστευσης, τόσο λόγω των αναγκών της ελληνικής οικονομίας σε εργατικά χέρια, όσο και στη σημασία της ως μέσο ανάσχεσης της παράνομης διακίνησης.
Τέλος, επιβεβαίωσαν την καλή συνεργασία των δύο χωρών στο μεταναστευτικό και συμφώνησαν στην ανάγκη να συνεχιστεί τόσο διμερώς, όσο και σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε η Ρωσία από αυτή την εξέλιξη
- Υποβολή αιτήσεων για μετεγγραφές φοιτητών: Δείτε μέχρι πότε είναι η προθεσμία
- Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας – Τι δείχνει νέα μελέτη
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν ανέκαθεν ήθελε ειρηνική λύση στην Ουκρανία αλλά η Δύση έλεγε “όχι”
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός»
- Οι 16 ανακαινισμένες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων
- Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο είδος σαύρας στη Μήλο – “Μοναδική η ελληνική βιοποικιλότητα”
- Τραγωδία με 20χρονο ναυτικό: Σκοτώθηκε από συρόμενη πόρτα σε γκαράζ πλοίου
- «Πετσόκοψε» άγρια τον Τραμπ ο Μεντβέντεφ για όσα είπε σε σχέση με την Ρωσία
- ΠΟΥ κατά Τραμπ: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του αυτισμού και της χρήσης παρακεταμόλης στην εγκυμοσύνη
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
