Με το μήνυμα «Διαβάζω και Αλλάζω» φωταγωγήθηκε το Kοινοβούλιο

 Με το λογότυπο της δράσης για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, που δίνει το μήνυμα: «Διαβάζω και Αλλάζω», φωταγωγήθηκε σήμερα το βράδυ το Μέγαρο της Βουλής, στην πλατεία Συντάγματος

  Η συγκεκριμένη δράση η οποία πραγματοποιήθηκε, για μία ακόμη χρονιά, ήταν στο πλαίσιο συμμετοχής της Βιβλιοθήκης της Βουλής στον Περίπατο Βιβλίου, που διοργάνωσε σήμερα η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο Μέγαρο της Βουλής διεξήχθη επίσης εκδήλωση με θέμα «Η Χάρτα, ο Ρήγας και η εποχή του», ενώ κάθε ομάδα επισκεπτών, κατά την έξοδό της, διερχόταν του Περιστυλίου, όπου εκτίθεται η Χάρτα.

   Σε συνέχεια παρόμοιων εκδηλώσεων, το Τμήμα Κοινοβουλευτικών Αρχείων της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, υλοποίησε ακόμη δράση με θέμα «Ανακαλύπτοντας (σ)τα αρχεία της Βιβλιοθήκης της Βουλής».

   Εκεί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αρχεία και την ιστορία του Κοινοβουλίου, να ενημερωθούν για τα στάδια διαχείρισης και τους τρόπους αξιοποίησής τους και παράλληλα να περιηγηθούν στα εργαστήρια συντήρησης και ψηφιοποίησης.

 Τέλος, στο Δημόσιο Καπνεργοστάσιο διεξήχθη δράση φιλαναγνωσίας για οικογένειες.-

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί