Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την άφιξή της, απευθυνόμενη στον περιφερειάρχη είπε χαρακτηριστικά: «Απόστολε επιτέλους, τήρησα την υπόσχεση μετά από δύο αναβολές και χαίρομαι πολύ που σε βλέπω».
Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος, μεταξύ άλλων, ζητήματα που άπτονται των εκδηλώσεων για τα 200 έτη από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει εντός της ημέρας σειρά συναντήσεων αλλά και επισκέψεις. Αύριο θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επιλογή που έκανε στο ντύσιμο της, η πρόεδρος απάντησε «να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία για να ξέρετε ποιες είναι οι φορεσιές της Μακεδονίας».
(Από grtimes)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι
- Οικ. Πατριαρχείο: Στο Φανάρι ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος
- Σύλληψη 50χρονου στην Κηφισιά για αρχαία – Κατασχέθηκαν τμήματα αμφορέων









