Με μπαράζ επιδομάτων νομίζουν ότι θα στηρίξουν τις κλειστές επιχειρήσεις; Νέες κυβερνητικές ανακοινώσεις αύριο

Μοιράζει χρήμα η κυβέρνηση με τα ταμεία να είναι άδεια!

Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας ένα νέο μέτρο στήριξης για τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές για τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αριστοτελία Πελώνη.

«Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση της κ. Πελώνη έχει ως εξής: 

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.
Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.
Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.
Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων;
Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;
Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.
Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή».

Εκτιμάται ότι η νέα ενίσχυση κατά μέσο όρο θα φτάσει τις 2000 ευρώ για κάθε επιχείρηση που παραμένει κλειστή με κυβερνητική εντολή.

Η κίνηση αυτή, που αποτελεί προφανώς πρωτοβουλία Μητσοτάκη, έρχεται μερικές μόνο ώρες μετά τις αποδοκιμασίες του εμπορικού κόσμου της Πάτρας στον Αν. Υπ. Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί