Στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγείται σήμερα ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ξενοδοχειακής μονάδας στο Λιμνοχώρι Φλώρινας στο οποίο έπαθαν ομαδική δηλητηρίαση λόγω αναθυμιάσεων από το σύστημα θέρμανσης 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.
Ο 53χρονος που λειτουργούσε το ξενοδοχείο, τα εγκαίνια λειτουργίας του οποίου έγιναν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ομαδική δηλητηρίαση 14 ατόμων καθώς και για το εάν η ξενοδοχειακή του μονάδα λειτουργούσε νόμιμα έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγραφα λειτουργίας της.
Ως προς την κατάσταση της υγείας του ατόμου που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης ο διευθυντής της μονάδας δηλώνει ότι «παραμένει σοβαρή» και ότι «θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Σπ. Κουταβάς / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προεδρικό Μέγαρο: Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Κωνσταντίνο Τασούλα
- Οι τρυφερές ευχές της Σελίν Ντιόν για τη νέα χρονιά, vid
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 4,2% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Οκτώβριο
- Σοκάρει η βασίλισσα Καμίλα: “Όταν ήμουν έφηβη, δέχτηκα επίθεση μέσα σε ένα τρένο…”
- Σαν θρίλερ: Τελεφερίκ με ανθρώπους…μέσα σε χιονοθύελλα στην Ιαπωνία! vid
- Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για τη νέα χρονιά – 2026: η πατρίδα απαιτεί Αλήθεια και κοινωνική δικαιοσύνη
- Ο Ζελένσκι αψηφά τον Τραμπ; Θα το ανεχτεί ο Αμερικανός πρόεδρος;
- Θεσσαλονίκη: Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθ.Αηδονά
- Γιορτινά γεύματα σε γηροκομεία από την Προεδρία της Δημοκρατίας
- Χάρης Δούκας: «Το 2026 να είναι η αφετηρία για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη και δίκαιη»









