Μαζαράκης: “Ζωσμένοι Ταλιμπάν που σκορπίζουν θάνατο όσοι έχουν πλαστά πιστοποιητικά” (video)

Ως «ζωσμένους Ταλιμπάν» χαρακτήρισε τους ανεμβολίαστους που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, ο συντονιστής διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας, Ανδρέας Μαζαράκης.

”Συσπειρώνονται με διάφορους τρόπους και βλέπουμε το πρωτοφανές, άτομα που πρέπει να διασωληνωθούν να το αρνούνται, να αρνούνται τις παροχές φροντίδας από τους γιατρούς”.

Αναφερόμενος στα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού, τόνισε πως και στο νοσοκομείο του υπάρχουν πάρα πολλοί υγειονομικοί που προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την φιλία τόσων ετών, έχουν πλησιάσει νοσηλεύτριες και γιατρούς που είναι στο εμβολιαστικό κέντρο και παρακαλούν, να τους βγάλουν πιστοποιητικό νόσησης για να συνεχίσουν να ζουν την οικογένειά τους και να μην πάνε σε αναστολή.

«Πολλοί από αυτούς τους περίεργους τύπους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό νόσησης, για να μπορούν για 7 μήνες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, είναι σαν ζωσμένοι Ταλιμπάν, που μέσα στο πλήθος σκορπίζουν τον θάνατο» ανέφερε έξαλλος στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε λέγοντας πως κάποιοι ανεκδιήγητοι συνάνθρωποί μας οργανώνονται και αποτελούν το αντιεμβολιαστικό κίνημα και αφού αποπειραθούν να παρεισφρήσουν στα εμβολιαστικά κέντρα, στοχεύουν να σπάσουν την αλυσίδα του εμβολιαστικού συστήματος.

(sputniknews. gr / photo: screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί