ερωτηθείς σχετικά το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
«Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει (σ.σ. το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Είχε προηγηθεί δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στην οποία υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες».
«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται.Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία».
(intime photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα επίθεση κατά πυρηνικού σταθμού ρωσικών συμφερόντων στο Ιράν
- Χρηματιστήριο Αθηνών: «Αιμορραγία» 17 δις προκάλεσε ο πόλεμος
- Τραυματισμοί Αμερικανών στρατιωτών μετά από ιρανικό πλήγμα στη Σ. Αραβία
- Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ανέμους έως 7 μποφόρ
- Η «ακτινογραφία» των αυξήσεων μισθών στο Δημόσιο
- Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι 60χρονη γειτόνισσά του
- Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπαίνει στον 2ο μήνα του
- Νέο χτύπημα Τραμπ κατά των νατοϊκών του «συμμάχων»
- Ιάπωνας βιολιστής αφιέρωσε τραγούδι στους Έλληνες για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, vid









