Επιχείρηση της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έγινε προχθές στο κέντρο της Αθήνας κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε άτομα: Δύο Πακιστανοί, δύο Έλληνες και μία Ρουμάνα, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες απειλούσαν μια Μολδαβή, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ελεύθερη μέχρι να αποπληρώσει το χρέος που είχε προς αυτούς.
Το υποτιθέμενο «χρέος» ήταν τα χρήματα που είχαν πληρώσει για να τη μεταφέρουν στην Ελλάδα από την πατρίδα της.
Το κύκλωμα αφού έφερε στην Αθήνα τη Μολδαβή, στη συνέχεια τη «φυλάκισε» σε διαμέρισμα και άρχισε να την εκδίδει σε τρεις διαφορετικούς οίκους ανοχής. Οπως προέκυψε οι δράστες εκμεταλλεύονταν ακόμα πέντε γυναίκες.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κι κατασχέθηκαν: 1.265 ευρώ, δελτία μεταφοράς κεφαλαίων (εμβάσματα), αυτοκίνητο, 3 κινητά τηλέφωνα.
Στην άτυχη γυναίκα-θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται -πέραν των πέντε συλληφθέντων- ακόμα δύο άτομα που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
(protothema. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κλειστό το πορθμείο
- Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb κατέγραψε το εμβληματικό νεφέλωμα “Έλικας” – Δείτε εικόνα
- Στους 42 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία
- Τρόμος στην Αυστραλία από την τέταρτη επίθεση καρχαρία σε 48 ώρες – Έκλεισαν οι παραλίες
- Τραμπ για Μαρία Ματσάδο: Θα μπορούσε να “εμπλακεί” στη διακυβέρνηση της Βενεζουέλας
- Αναταραχή στον δυτικό κόσμο! Στρώνεται «χαλί» στον Πούτιν
- Νέα ανάρτηση Σπανουδάκη: “Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν, δίνετε λογαριασμό μόνο στον Χριστό”
- “Το μαρτύριο της σταγόνας” ή το “πιο αργό” επιστημονικό πείραμα στον κόσμο που διαρκεί σχεδόν 100 χρόνια, vid
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την Γροιλανδία! Σε δύσκολη θέση ΝΑΤΟ και Ευρωπαίοι
- Ακραίας επικινδυνότητας η αυριανή κακοκαιρία – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού – ΧΑΡΤΕΣ









