Μαρτυρία-ΣΟΚ της Ελληνίδας που ΒΙΑΣΤΗΚΕ από Πακιστανούς στη Σέριφο: «Με τραβούσαν από τα χέρια…», vid

Καταγγελίες δημοσιογράφων on camera πως βρήκαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα...κλειστό!

Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία της Σερίφου μετά το αποτρόπαιο συμβάν του ομαδικού βιασμού από δύο αδίστακτους Πακιστανούς τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου.

Μία 23χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που είχε μείνει μόνη της σε τοπικό μπαράκι οδηγήθηκε από τους δύο αλλοδαπούς σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε ερημική παραλία του νησιού.

Η ίδια περιγράφει στους αστυνομικούς με…ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα μπόρεσε να ανασύρει από την μνήμη της για εκείνα τα εφιαλτικά λεπτά:

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου. Άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε απομονωμένη παραλία. Το ένα από τα δύο άτομα μου κράταγε τα χέρια και το άλλο προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν».

Οι αρχές, σύμφωνα με τις περιγραφές της κοπέλας αλλά και ορισμένων αυτόπτων μαρτύρων στο μπαρ, ψάχνουν δύο Πακιστανούς γύρω στα 30 έτη.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα υπάρχει και βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο βιασμό, τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος, το οποίο φυσικά επεξεργάζεται από την αστυνομία.

Στο μεταξύ γιγαντώνεται η ανησυχία των κατοίκων για την υπολειτουργία του τοπικού αστυνομικού τμήματος:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί