Αρχικά ο κ. Μαρουσάκης σημείωσε ότι και σήμερα, Πέμπτη, η ημέρα θα κυλίσει με αρκετό κρύο «το οποίο θα γίνει περισσότερο την επόμενη εβδομάδα καθώς αναμένουμε στα μέσα της μια οργανωμένη κακοκαιρία».
Όπως εξήγησε οι βοριάδες που είναι το κύριο χαρακτηριστικό και του σημερινού καιρού θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ αύριο, Παρασκευή, «γενικά το μοτίβο του καιρού δεν θα αλλάξει καθώς η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ κρύο αλλά η θερμοκρασία σταδιακά θα ανέβει».
Ωστόσο από την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.
«Από τις 17 Νοεμβρίου και μετά, από τα μέσα, δηλαδή, της επόμενης εβδομάδας, όμως, έρχεται η βαρυχειμωνιά» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών.
(aftodioikisi. gr/ photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης