Ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπου και βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΘΕΜΑ 104,6 , κλήθηκε να σχολιάσει το μεγάλο δημοσκοπικό εύρος που εμφανίζεται σε όλες τις έρευνες ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού παραδέχθηκε πως η ευρεία λαϊκή αποδοχή της κυβέρνησης οφείλεται ως επί το πλείστον στα γρήγορα αντανακλαστικά εν μέσω πανδημίας, ο ίδιος εξήγησε:
«Οι κυβερνήσεις πέφτουν για δύο λόγους: είτε γιατί φθείρονται με το χρόνο, δηλαδή η θεωρία του “ώριμου φρούτου”, είτε γιατί έρχεται μια ελκυστική πολιτική πρόταση από έναν άλλο πολιτικό φορέα. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει εναλλακτική ελκυστική πολιτική πρόταση».
Εξηγώντας παράλληλα την κύρια αιτία που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές είπε:
«Δεν είναι ούτε μόνο η καραντίνα, δεν είναι ούτε μόνο ο κορωνοϊός εκτίμησε Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει και τα λάθη της διακυβέρνησής του και κυρίως πληρώνει ότι άφησε 37 δις μαξιλάρι και ομολογα μικρής διάρκειας, δηλαδή 50 δις ευρώ ρευστότητα στην επόμενη διακυβέρνηση, τη στιγμή που θα μπορούσε αυτά να τα χρησιμοποιήσει” εξήγησε ο ίδιος.
Δεν χάνεις τις εκλογές επειδή τα ΜΜΜΕ κάνουν υγειονομική ζώνη στον Μητσοτάκη. Τις εκλογές τις χάσαμε για την πολιτική μας στην οικονομία».
Όσο για το απευκταίο σενάριο ένοπλης σύρραξης με την Τουρκία, ο κ.Μαντζουράκης δήλωσε:
«Πρέπει να υπάρχει αρραγές εθνικό μέτωπο σε αυτό το ζήτημα, όχι μόνο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά όλων των κομμάτων, το οποίο θα ορίσει την κόκκινη γραμμή, που θα λέει ότι “αν περάσεις τα εσκαμμένα θα μπούμε όλοι μαζί στο φρενοκομείο”.Αν βρεθούμε μόνοι, μια είναι η καταφυγή: η ισχυρή αποτρεπτική δύναμη των ενόπλων δυνάμεων»
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεν σταματούν ούτε τα Χριστούγεννα να διαφημίζουν το «φακέλωμα» στην Ε.Ε. – ΦΩΤΟ
- Πήγε να… «ντριφτάρει» γκρεμίζοντας χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λεωφόρο, vid
- Θα τεθεί ξανά εν μέρει σε λειτουργία ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στον κόσμο
- Μία πικρή αλήθεια για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στις μέρες μας
- Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν έχει ενημερωθεί σχετικά με τις προτάσεις των ΗΠΑ για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Σ. Φάμελλος: «Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% – 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό»
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου αποφυλακίζεται προσωρινά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
- Οι ΗΠΑ λένε πως η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία
Κύρια Θέματα









