Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι (αδέρφια) που φέρονται ως τα πρόσωπα που διατηρούσαν ηγετική θέση. Η προφυλάκιση τους αφορά σε κατηγορίες που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και ενεργοποιήθηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια αφέθηκαν αρχικά ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της μη εξόδου από την χώρα, στις 6.30 το απόγευμα, για τις κατηγορίες που αφορούσαν στην πρώτη δικογραφία, που σχετιζόταν με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Αμέσως, όμως, μετά την πρώτη απόφαση, η εισαγγελέας ζήτησε και συνελήφθησαν, σύμφωνα και με τους δικηγόρους τους Μαρία Παπαδάκη, Νίκο Κοτσαμπασάκη και Ραφαήλ Λακιωτάκη, για κατηγορίες που αφορούν στη δεύτερη δικογραφία, η οποία ήδη άνοιξε και σχετίζεται με έκνομες πράξεις περί απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας δημοσίων υπαλλήλων.
Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Η περιοχή με τον δικό της καιρό στη Λιουμπλιάνα» – Ένα έργο τέχνης “ανάσα δροσιάς” το καλοκαίρι – ΦΩΤΟ
- Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
- Συναγερμός στο Νοσοκομείο Ελπίς: ‘Ανδρας απειλεί να πέσει από τον 3ο όροφο
- Την Κυριακή ο Πάπας θα αγιοποιήσει τον 15χρονο «influencer του Θεού»- Χιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
- Σοκαριστικό πλάνο! Το Ισραήλ ρίχνει τεράστιο κτίριο στην Γάζα – ΒΙΝΤΕΟ
- Κι όμως υπάρχει επάγγελμα με 3,6 εκατομμύρια κενές θέσεις εργασίας παγκοσμίως! Γιατί “σβήνει” από τον χάρτη
- Εκεί που βρέθηκε ο Μεντβέντεφ δεν βρέθηκε τυχαία! Το μήνυμα που έστειλε ήταν ξεκάθαρο
- Λιβάνιος από Θεσσαλονίκη: «Στις 30/9 θα εγκριθεί ο προγραμματισμός των προσλήψεων για όλο το δημόσιο»
- Είναι 102 ετών και ανέβηκε στην κορυφή του όρους Φούτζι – Ο Ιάπωνας που έσπασε όλα τα ρεκόρ
- «Fast And Loose»: Ο Τζον Σουάμπ αναλαμβάνει του θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ
Κύρια Θέματα

















