Μετά το σοκαριστικό περιστατικό μαχαιρώματος Ελληνίδας από Ιρακινό στην Ερμού αλλά και τις ξαφνικές ροές αλλοδαπών στην Κρήτη, κλήθηκε και η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, να σχολιάσει το γεγονός καθώς αγριεύουν τα πράγματα στην Ελλα΄δα!
Σε σχέση με τον Ιρακινό η κα Βούλτεψη είπε πως «ήταν ακραίο περιστατικό» και πως είχε ιπάρει χαρτί από Γερμανία.
«Γίνεται και εδώ ένας έλεγχος, όταν μπαίνουν με χαρτί από Γερμανία ή άλλες χώρες;», ρωτήθηκε, με την κα Βούλτεψη να απαντά πως γίνονται «έλεγχοι κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε οργανωμένες δομές Εκεί εκδηλώνουν αν εκδηλώσουν κάτι».
Ωστόσο οι δημοσιογράφοι της είπαν πως έχει παρατηρηθεί πως αλλοδαποί εγκληματούν βγαίνοντας από τις δομές παρακολούθησης, με την υπουργό να συμφωνεί!
Σχετικά με το θέμα πως εκατοντάδες αλλοδαποί έρχονται στην Κρήτη μέσα στο 2024, αποκάλυψε πως υπάρχει ροή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ενώ στην αρχή γνωρίζαμε μόνο για Λιβύη και Τουρκία!
Επομένως είναι τρεις οι διάδρομοι που φέρνουν αλλοδαπούς στην Κρήτη και την Γαύδο!
«Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Αιγαίο! Είμαστε σε φάσης σχετικής πίεσης», είπε και δικαιολόγησε την κατάσταση με τον ισχυρισμό πως οι πόλεμοι στην Αφρική έχουν αυξηθεί.
Δείτε τι δήλωσε η υφυπουργός:
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πειραιάς: 48χρονος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Τον έσωσε λιμενικός
- Απόκοσμο «κρανίο» εμφανίζεται σε ένα γιγάντιο ηφαιστειακό λάκκο στη Σαχάρα – Δείτε εικόνες
- 8 κανόνες καθαρισμού που μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη και οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι
- «Θέλαμε να ρίξουν μια ματιά στα νέα μας όπλα»! Τι αποκάλυψε ο Πούτιν για το ΝΑΤΟ
- Ανακοίνωση του Μετρό Θεσσαλονίκης για το σημερινό πρόβλημα στην τροχιά 1
- Ο Τζόκοβιτς ανέβασε φωτογραφίες στην Ακαδημία Αθηνών: «Γεμίζοντας με λίγη ενέργεια Έλληνα Θεού»
- Η Μόσχα στηρίζει την Βενεζουέλα! Μάλιστα βουλευτής δεν αποκλείει να της στείλουν Ορέσνικ
- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο Βασιλιάς Κάρολος τον έχρισε ιππότη – Δείτε βίντεο
- Η υπερπανσέληνος του “Κάστορα” όπως την «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός
- ΗΠΑ: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν της Ουάσινγκτον λόγω ζητήματος ασφαλείας









