Λήξη συναγερμού για το αεροσκάφος της Ryanair – Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, δεν εντοπίστηκε βόμβα

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:30 ο έλεγχος των 192 επιβατών και του αεροσκάφους Boeing 738 της Ryanair από την Πολωνία, το οποίο προσγειώθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αφού έστειλε ειδοποίηση για βόμβα.

Αφού το αεροσκάφος εκκενώθηκε, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και μετέβησαν σε συγκεκριμένο χώρο του αεροδρομίου όπου πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στουτς ίδιους και τις αποσκευές τους. Στη συνέχεια, οι Αρχές ερεύνησαν το αεροσκάφος, χωρίς ωστόσο να βρουν κάποιο ύποπτο αντικείμενο. 

Αεροσκάφος

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 17:00 στο αεροδρόμιο και αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, ειδικό τμήμα των ΤΕΕΜ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αεροσκάφος

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε ειδικό σημείο του Ελ. Βενιζέλος συνοδευόμενο από δύο μαχητικά F-16. Τα μαχητικά ανήκουν στη 330 Μοίρα, που βρίσκονταν σε Readiness, και απογειώθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο.  Επίσης είχαν απογειωθεί και ουγγρικά μαχητικά μέχρι το αεροσκάφος να φτάσει στην Βόρεια Μακεδονία και να μπει σε ελληνικό εναέριο χώρο.

skai/pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί