Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, μετά το εργατικό δυστύχημα χθες, Τετάρτη 24/7, όπου έχασε τη ζωή του ένας 63χρονος εργάτης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα ακόμη μέλος του ιδιωτικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες σε πλοίο με σημαία Κύπρου, στα ναυπηγεία Σαλαμίνας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράλειψη, αμέλεια, και σωματική βλάβη από αμέλεια με βάση άρθρα του ΠΚ και του ΠΔ 70/1990 (Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες) κατά περίπτωση, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου το εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου.
Σύμφωνα με τις έρευνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο καταπέλτης του πλοίου υποχώρησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο 22χρονος τραυματίας, αρχικά διακομίστηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας και εν συνεχεία στο Θριάσιο νοσοκομείο από όπου πήρε εξιτήριο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η απίστευτη ατάκα του Τραμπ για τους…αποτυχημένους! vid
- Επικοινώνησαν ξανά μετά από καιρό Μασκ και Τραμπ;
- Η επόμενη μέρα του ελληνικού βαμβακιού – Ποιότητα, εξωστρέφεια και βιωσιμότητα για έναν στρατηγικό κλάδο
- Επίθεση με drones στο λιμάνι Σαλάλα του Ομάν
- ΒΙΝΤΕΟ: Οι κάτοικοι του Νότινγκ Χιλ προσλαμβάνουν σεκιούριτι…για να ελέγξουν τους ινφλουένσερς!
- Τραμπ: Σειρά έχει η Κούβα – Vid
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο – Τι προβλέπει
- Αλ. Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά
- Η απλή αλήθεια για την ενέργεια: Πως η γεωπολιτική κλιμάκωση μετατρέπεται σε ανασφάλεια
- Ακόμα μία χώρα έκλεισε συμφωνία με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ









