Λεβέντης: «Τρέλες του Τσίπρα» η μη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών

Σε «τρέλες του Τσίπρα» απέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τη διατήρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

«Δεν αφαιρείται το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά. Μπορούν να είναι υποψήφιοι οι άνθρωποι αυτοί ακόμα κι από τη φυλακή. Αυτά τα πράγματα είναι οι τρέλες του Τσίπρα», είπε ο κ. Λεβέντης στο Radio North 98, σημειώνοντας ότι οι καταδικασθέντες: «πάντα ήταν χουντικοί, χουντόσποροι, φασίστες».

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για «τσουβάλιασμα» των αδικημάτων, που τώρα «καρπώνεται» ο Μιχαλολιάκος.

«Στον βωμό του κάποιου εκδημοκρατισμού και κάποιας προοδευτικότητας επιτρέπουν στα ρινίσματα της χούντας και του φασισμού να ανακατεύονται στα κοινά. Έχει μεγάλη ευθύνη ο Τσίπρας πάνω στο θέμα αυτό. Έπρεπε να διαχωριστεί το θέμα του φασισμού από τα υπόλοιπα αδικήματα. Δεν τα διαχώρισαν τα έβαλαν σ ένα τσουβάλι και τώρα ωφελείται ο Μιχαλολιάκος».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων καταλόγισε ευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τους διαχρονικούς χειρισμούς έναντι της Χ.Α. με απώτερο στόχο το πολιτικό όφελος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν φασιστικές αντιλήψεις μέσα τους προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους και να κυριαρχήσουν. Πάνω σε ψήφους φασιστικούς δεν μπορείς να περάσεις νόμους του ελληνικού κράτους. Καλύτερα να μην περάσεις έναν νόμο, παρά να τον περνάς με τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά. Και αυτό το έκαναν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ».

(protothema – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί