σε βάρος του οποίου από την αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών ασκήθηκε δίωξη -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας»- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.
Ο 41χρονος, σε «κατάσταση αμόκ» – σύμφωνα με μαρτυρίες- λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 3 Μαΐου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο κέντρο της Λάρισας απαιτώντας από όλους να φύγουν από το διαμέρισμα, βγήκε από το δωμάτιό του και κρατώντας ένα μαχαίρι προσέγγισε τον 43χρονο φίλο του αδελφού του που τους επισκέφθηκε, προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στον Επιτάφιο.
Ο 39χρονος αδελφός του 41χρονου, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αδελφό του, με τον πατέρα των δύο αδελφών να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει. Στο μεταξύ, ο 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το αγοράκι και παιδί της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ενώ καταφθάνοντας αστυνομικοί στο διαμέρισμα βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο και τους το παρέδωσε.
Ο 39χρονος, όπως και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει τραυματίστηκαν ελαφρά. Όπως, επίσης, μια αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από τους γιατρούς.
Στους δύο φίλους, αλλά και στο αγοράκι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, αλλά για κανέναν τους δεν απαιτήθηκε νοσηλεία.
(με πληροφορίες από onlarissa. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προβλημάτισε η εικόνα του Ζελένσκι: Δεν πάνε καλά τα πράγματα για το Ουκρανονάτο – Video
- Εκπρόσωπος ΝΔ: Να μην γίνει η κινητοποίηση των αγροτών, ταλαιπωρία των πολιτών
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Αλλοδαπός βγαίνει από φορτηγό και «παγώνει» όταν ακούει για τη Ρωσία
- Βενιζέλος: «Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει»
- Το μεγαλύτερο αεροπορικό ταξίδι στον κόσμο είναι γεγονός: Πτήση 29 ωρών από την Κίνα στην Αργεντινή
- Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων: Μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο!
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποκλίνεται στον Μάρτιν Σκορσέζε
- «Δεν θα πεθάνουμε για την Ουκρανία»: Γάλλοι φωνάζουν εδώ και τώρα για έξοδο από την Ε.Ε. – Video
- «Ecce Homo»: Το έργο του Μουνκάτσι από την “Τριλογία του Χριστού” έφτιαξαν μαθητές με 150.000 τουβλάκια LEGO, vid
- Με κάθε μέσο προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία για να γλιτώσουν την επιστράτευση, vid









