Οι αγρότες της περιοχής του νομού Λάρισας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας το μπλόκο της Γυρτώνης, όπου παραμένουν για δεύτερη ημέρα με τα αγροτικά τους μηχανήματα.
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται η άφιξη αγροτικών οχημάτων από τις παρακάρλιες περιοχές, αλλά και συμμετοχή νέων τρακτέρ από τις περιοχές του Δήμου Κιλελέρ και του Πλατυκάμπου. Παραγωγοί από την περιοχή του Τυρνάβου, της Ελασσόνας, της Αγιάς μετακινήθηκαν στο σημείο.
Σημαντικό γεγονός της ημέρας αποτελεί η εκλογή της επιτροπής του μπλόκου, η οποία θα οριστεί με στόχο τον συντονισμό των δράσεων και την χάραξη της στρατηγικής για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων. Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αγροτών στο σημείο και θα συζητηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων.
Ηλία Σκυλάκου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τους… πειράζει ο ήλιος; Και ο Έλον Μασκ θέλει να μπλοκάρει το φως του ήλιου!
- Απελπισμένη η Ουκρανία προσπαθεί να πείσει τον Τραμπ πως δεν χάνει
- Έτσι… εκπαιδεύει το ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς; ΒΙΝΤΕΟ
- Μπαλκόνι κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων – ΒΙΝΤΕΟ
- Το πρώτο ρωσικό εμπορευματικό τρένο έφτασε στο Ιράν μέσω νέας διαδρομής, vid
- Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία στην Αθήνα! Κατέκτησε τον 101ο τίτλο του! ΦΩΤΟ,VID
- Για καταλήψεις κτιρίων από το κράτος μιλάει ο διεθνιστής Δήμαρχος της Νέας Υόρκης! Video
- Κάνετε καθιστική ζωή; Πιείτε κακάο! Νέα εντυπωσιακή μελέτη
- Πώς να διατηρήσετε το αβοκάντο φρέσκο για μέρες – Το Viral τρικ στο Instagram
- Ταχιάος: Σε εξέλιξη οι εργασίες στις πληγείσες από τον «Daniel» γέφυρες της Θεσσαλίας









