Λαμία: Στη φυλακή 43χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, σε έλεγχο για κλοπή από 6χρονο παιδί!

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής (10.11.23) ο 43χρονος Ρομά που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Λαμία, κατά τη διάρκεια ελέγχου για κλοπή που όπως αναφέρεται είχε διαπράξει ένα 6χρονο παιδί.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην πρώτη κατηγορία συγχωνεύτηκαν και οι πράξεις της εξύβρισης και της απειλής κατά συρροή.

Η Απόφαση ήταν εννέα μήνες ποινή φυλάκισης χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του αρκετές ακόμη ποινές από προηγούμενες παραβάσεις για τις οποίες όπως αναφέρεται είχε πάρει 3ετη αναστολή.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε διαδραματιστεί το πρωινό της Τετάρτης (8.11.23) στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκαν ότι μικρό παιδί Ρομά είχε κλέψει αξεσουάρ από κατάστημα, το οποίο το αναφέρεται ότι φορούσε ο 43χρονος.

Ακολούθησε η επεισοδιακή σύλληψή του:

Στον έλεγχο που επιχειρήθηκε ο 43χρονος αναφέρεται ότι εξύβρισε τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αντιστάθηκε στη σύλληψη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να τους χτυπήσει.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί