Το κομβόι με τα τρακτέρ από την Καρδίτσα απέχει περίπου μία ώρα από τη Λαμία για να φτάσει στον κόμβο της Ανθήλης ενώ περίπου δύο ώρες απέχουν τα τρακτέρ που έρχονται από τη Λάρισα και το Βόλο. Στον Κόμβο της Ανθήλης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται 80 τρακτέρ και από τα δύο σημεία πολλά αγροτικά και φορτηγά.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι στο κομβόι με τα τρακτέρ από τη Θεσσαλία θα προστεθούν και τρακτέρ από τον κόμβο της Ανθήλης και την περιοχή της Φθιώτιδας και θα κατευθυνθούν προς Αταλάντη. Εκεί θα προστεθούν τρακτέρ από το μπλόκο στον κόμβο της Αταλάντης για θα κατευθυνθούν για να περάσουν τη νύχτα στο Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με τους διοοργανωτές αναμένεται να φτάσουν στο Κάστρο γύρω στις 6.00 το απόγευμα.
Επίσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αύριο το πρωί θα προστεθούν 70 περίπου τρακτέρ από το μπλόκο των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας και θα αναχωρήσουν από εκεί για την Αθήνα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στην Πάφο ο Μητσοτάκης για τριμερή συνάντηση με Μακρόν και Χριστοδουλίδη
- Στα σκαριά το πρώτο «bullet train» στις ΗΠΑ: Σε 2 ώρες και 40 λεπτά από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο
- Trend στο διαδίκτυο το #SendBarron: Ζητούν να πολεμήσει…ο Μπάρον Τραμπ!
- Ο Πούτιν συνεχάρη τον Μοζτάμπα Χαμενεΐ για την εκλογή του
- Το συγκινητικό μήνυμα της Εθνικής Ελλάδας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ – Σήμερα θα γινόταν 33 ετών
- Σπάνια μορφή άνοιας κάνει άνδρα να κλαίει από χαρά όταν ακούει έναν συγκεκριμένο ήχο
- Και ενώ η Μέση Ανατολή «φλέγεται», στο ΝΑΤΟ προετοιμάζονται στην παγωμένη Αρκτική
- Ογδοντάχρονος «έριξε» χαράματα το αυτοκίνητό του σε τράπεζα στη Θέρμη
- Κυρ. Πιερρακάκης για Μ. Ανατολή: Το σημαντικό είναι πόσο θα διαρκέσει και τι είδους κρίση θα προκύψει
- Νέα Οδός: Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ









