Λάκης Γαβαλάς: «Παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ» – Τι απάντησε! (vid)

Ο Λάκης Γαβαλάς «ξαναχτύπησε» για τη Σοφία Χατζηπαντελή...

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κανένα προσωπικό θέμα με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Λάκης Γαβαλάς «ξαναχτύπησε» για τη Σοφία Χατζηπαντελή που αναλαμβάνει ρόλο κριτή στο GNTM. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε με νόημα, αυτό που τον ενοχλεί στη Σοφία Χατζηπαντελή. Χαρακτηριστικά δηλαδή ο σχεδιαστής είπε: «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου.

Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια μίλησε συγκεκριμένα για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πώς ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλλω με εικόνες».

Και ο Λάκης Γαβαλάς κατέληξε, λέγοντας: «Δεν με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου. Το αρχικό πεδίο δεν μου λέει κάτι εμένα».

reader/ scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί